Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze werkwijze? Wellicht vindt u het antwoord op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ons bedrijf of onze werkwijze? Wellicht vindt u het antwoord op deze pagina.

Een reguliere ambulance is voorzien van allerlei apparatuur en verpleegkundige begeleiding. Voor veel patiënten is deze apparatuur en begeleiding niet noodzakelijk tijdens het vervoer. Bij Liggend Zorgvervoer is er geen sprake van verpleegkundige begeleiding. Buiten een AED en elektrische brancard is er geen kostbare apparatuur in het voertuig aanwezig. Hierdoor is het mogelijk de kosten van liggend vervoer te beperken.

Veiligheid staat bij LZN voorop. LZN is aangesloten bij de onafhankelijke brancheorganisatie Stichting Liggend Zorgvervoer. Hiermee conformeren wij ons aan het kwaliteitskader voor Liggend Zorgvervoer waarmee de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening wordt gewaarborgd.

De LZN meldkamer is gevestigd in Lijnden, in het pand van Broeder de Vries. Door onze landelijke dekking is het mogelijk op iedere locatie in Nederland onze dienstverlening te verzorgen.

LZN biedt scherpe tarieven voor inzet van Liggend Zorgvervoer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en tarieven voor uw organisatie te bespreken.

De gemiddelde wachttijd voor ad-hoc aanvragen bedraagt 1 uur tussen het moment van de aanvraag en de uitvoer van het vervoer.

De meldkamer van LZN bedient zorginstellingen door heel Nederland. Als particulier kunt u via de meldkamer van LZN in contact komen met een vervoerder in uw regio.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?